Over

Zadtuz.nl is ooit begonnen als een simpele website over mijzelf. Mijn naam is Menno de Jong, ik woon in Middelharnis en ben op dit moment 17 jaar oud.

Het leek me altijd al leuk om te bloggen en hiervoor had ik al snel het MennoBlog in leven geroepen, wat later veranderde in Menno², toen veranderde in Zadtuz Blog en nu bekend staat onder de naam Zadtuz.nl.

Zadtuz.nl is niet echt een site waarbij de inhoud makkelijk onder één categorie ingedeeld kan worden, ik vind het leuk om te schrijven over alles wat me interesseert en gelukkig is dit heel breed. Je zult op Zadtuz.nl berichten over mijn leven vinden (de categorie ‘Menno’), berichten over Technologie en berichten over Muziek, maar ook berichten waar je echt wat aan hebt, de zogenaamde How-To’s. Er zijn wat technische dingen waar ik een tijdje mee bezig ben geweest om ze te ontdekken en ik deel ze graag met je in deze nieuwe categorie. Op dit moment zijn het er nog niet zo veel, maar er zal hopelijk binnenkort voor iedereen wel wat interessants tussen zitten.

Zadtuz.nl is ook geen site die met vaste tijdschema’s werkt, ik maak berichten als ik daar zin in heb en Zadtuz.nl is dus geen nieuwssite o.i.d.

Deze site is vooral in het leven geroepen voor mijn plezier en hopelijk kan ik er andere personen ook mee plezieren.

 

In ieder geval al heel erg bedankt voor het bezoeken van deze website, elke bezoeker maakt mij al een heel stuk vrolijker 😉

Menno

 

Over het logo:

Helaas ben ik nog niet creatief genoeg om zelf een logo te ontwerpen en daarom wil ik bij deze graag credits geven aan de originele maker van de smiley. Deze is gemaakt door ‘nicubunnu’ en heb ik gevonden op OpenClipart.org. Deze smiley staat in het ‘public domain’ en er is dus afstand gedaan van alle rechten.